Traject en Tarieven

Traject
Tarieven

Van maandag t/m donderdag worden er in de praktijk sessies gegeven. Deze duren 50 minuten. Er wordt uitgegaan van een traject van 8 tot 12 sessies, dit is inclusief het intake- en evaluatiegesprek. 

In overleg kan er de keuze worden gemaakt om het traject in te korten of te verlengen, wat past bij de hulpvraag en de ontwikkeling die plaats vindt.

Wanneer je kind een traject start worden de ouders betrokken bij het traject om de drempels, ontwikkelingen en bevindingen met elkaar te bespreken. En de nodige vragen kunnen worden besproken. Er zal contact zijn in de vorm van een gesprek in de praktijk van 50 minuten en gesprekken gedurende het traject zullen telefonisch of met videobellen zijn van 30 minuten.

  • Intake

  • Individueel traject

  • Traject kind met ouders 

  • Ouders video/telefonische sessie

 Intake (50 min)

€75,-, incl. adeministratiekosten

Individuele sessie (50 min)

de kosten zijn €70,- per sessie.

Sessie oudergesprek (50 min)

de kosten zijn €70,- per sessie.

Sessie oudersgesprek video/telefonisch (30 min)                   

de kosten zijn €50,- per sessie.

Wanneer er uitloop is van minimaal 15 minuten, zal dit worden aangegeven en €15 per kwartier extra worden gerekend in overleg.

 
 

Verwijzing 

Voor spraak- en dramatherapie bij Praktijk Meer Dialoog, kunt u worden doorverwezen door uw huisarts, door een andere therapeut/psycholoog of u kunt op eigen initiatief een afspraak maken.

Afspraak afzeggen

Wanneer er een afspraak is gemaakt, wordt er verzocht om 24 uur van tevoren af te melden. Anders zal de afspraak voor de helft in rekening worden gebracht.

Aanvullende verzekering

De factuur wordt gedeeltelijk vergoed door een meerdere verzekeringen, indien er gebruik wordt gemaakt van een aanvullende verzekering. Om te kijken of je eigen verzekering hier ook voor in aanmerking komt, kun je kijken op de volgende website: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen

Er is geen verwijzing nodig om van de aanvullende verzekering gebruik te kunnen maken.