Traject en Tarieven

Traject op maat
Tarieven

Van maandag t/m woensdag is de praktijk open voor afspraken, deze duren 50 minuten.

Traject mogelijkheden

Als basis wordt er uitgegaan van een traject van 8-12 afspraken. Het is alleen niet vanzelfsprekend dat een traject van 8-12 sessies bij je past, daarom is er altijd ruimte om te kijken naar de mogelijkheden naar welke vorm bij jou past. Zo kan je kiezen voor een korter coachingstraject of als een langer traject beter zodat het aansluit bij jouw hulpvraag en de tijd die nodig voor jou nodig is.

Wanneer je kind een traject start worden de ouders bij het traject betrokken om de drempels, ontwikkelingen en bevindingen met elkaar te bespreken. Er zal contact zijn in de vorm van een gesprek in de praktijk van 50 minuten en gedurende het traject zal dit telefonisch of met videobellen zijn.

Intakegesprek                       €75,-, (50 min)

Individueel consult               €75,- (50 min).

Sessie oudergesprek           €75,- (50 min).

Telefonisch consult             €45,- (30 min)

Wanneer er uitloop is van minimaal 15 minuten, zal dit worden aangegeven en €15 per kwartier extra worden gerekend in overleg. 
 
 

Verwijzing 

Bij Praktijk Meer Dialoog kan je je altijd aanmelden voor een traject hiervoor is geen verwijzing nodig, ook niet om in aanmerking te komen voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering.

 

Afspraak afzeggen

Wanneer er een afspraak is gemaakt, wordt er verzocht om 24 uur van tevoren af te melden. Anders zal de afspraak volledig in rekening worden gebracht.

Aanvullende verzekering

De factuur wordt gedeeltelijk vergoed door een meerdere verzekeringen, indien er gebruik wordt gemaakt van een aanvullende verzekering. Om te kijken of je eigen verzekering hier ook voor in aanmerking komt, kun je kijken op de volgende website: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen